Salesmanager contracts

Uren

40

Dienstverband

Vast

Werklocatie

Hanzeweg 5, 7418AW, Deventer

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de bewerking van (potentiële) opdrachtgevers. Jouw potentiële klanten zijn voornamelijk uitzendbureaus en recruitment bedrijven van klein tot groot, deze hebben opdrachtgevers in alle voorkomende branches. Als salesmanager ligt je verantwoordelijkheid bij de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers. Je voert het gehele commerciële traject uit, van het leggen van het eerste contact tot uiteindelijk het sluiten van de samenwerkingsovereenkomst.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie binnen een jong team in een sterk groeiende organisatie waar veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling zijn. De sfeer binnen easyworx groep kan worden omschreven als informeel en enthousiast. Wij bieden een marktconform salaris en een goed aanvullend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de ABU cao voor vaste medewerkers.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een gedreven en stevige persoonlijkheid. Je bent in staat om op managementniveau en directieniveau te communiceren met opdrachtgevers. Je bent in staat om zelfstandig te opereren en werkt proactief, secuur en planmatig. Je beschikt over een servicegerichte werkhouding en bent in staat om op een creatieve en initiatiefrijke manier contacten te leggen. Je beschikt over een ‘hands on’ en ‘no nonsense’ mentaliteit en bent je bent iemand die zichzelf bij een prospect aan tafel zet.

• Een HBO werk- en denkniveau;

• Minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare commerciële ervaring in de uitzendbranche;

• Een aantoonbaar netwerk binnen diverse sectoren;

• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

• Bij voorkeur een goede beheersing van de Engelse taal.

Solliciteer direct

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht