Account manager buitendienst Horeca/MKB

Uren

32 - 40

Dienstverband

Vast

Werklocatie

Hanzeweg 5, 7418AW, Deventer

Functieomschrijving

Wij zijn het grootste digitale uitzendbureau en leveren HR Tech oplossingen aan onze klanten op het gebied van flexibele arbeid en payrolling. Wij hebben de reputatie dat we goed luisteren naar onze klanten, de taal van Horeca/MKB spreken en met het juiste advies en oplossingen komen. Elke dag werken ruim 150 collega’s heel hard om dit te realiseren en door onze innovatiekracht en ambitie groeien wij snel.

Ons team bestaat voor een groot deel uit zeer ervaren collega’s. Zij kennen de klanten en de markt goed en maken je ook graag wegwijs binnen de organisatie. Je gaat werken in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je hebt een eigen klantportfolio en zorgt bij bestaande opdrachtgevers voor beheren en uitbouwen van deze relaties. Je werkt nauw samen met je collega’s aan het bewerken van de markt om ook potentiele opdrachtgevers te laten ervaren wat onze HR Tech oplossingen te bieden hebben. Je kent je opdrachtgever goed, weet wat er speelt in en om zijn organisatie en zorgt voor een passende dienstverlening. Je overtreft de verwachtingen van de opdrachtgever door tijdig te anticiperen op ontwikkelingen die voor hem soms (nog) niet zichtbaar zijn.

Wat bieden wij jou?

Je manager is je leidinggevende en ook je coach en ondersteunt jou in je persoonlijke ontwikkeling. Vakinhoudelijk zien wij je natuurlijk ook graag groeien want na een gedegen inwerkperiode neem je deel aan ons commerciële programma en volg je een opleiding waar je alles leert over wet- en regelgeving in de flexbranche.

Verder mag je van ons een marktconform salaris verwachten en:

• 26 vakantiedagen

• 13 adv dagen naar rato

• Winstafhankelijke uitkering

• Pensioenregeling

• Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Goede koffie van versgemalen bonen, elke dag vers fruit, minstens 2 keer per jaar hele gave personeelsfeesten en………een heerlijke werkplek met het allerbeste uitzicht van Deventer.

Wat verwachten wij van jou?

Vanuit Deventer werk je nauw samen met je collega’s van sales bij het bewerken van de markt om ook potentiele opdrachtgevers te laten ervaren wat onze HR Tech oplossingen te bieden hebben. Maar om de klant echt goed te kennen en regelmatig te spreken ben je ook op locatie bij de klant. Je communiceert makkelijk en beschikt over een gezonde dosis lef en durf. Je creativiteit en oplossingsgerichtheid zorgen dat je (potentiele) opdrachtgevers niet om je heen kunnen. Samen met je collega’s zorg je voor een soepele implementatie van onze nieuwe vormen van dienstenverlening en correcte uitvoering van de bestaande. Professionals die net even dat stapje extra doen voor hun opdrachtgevers. Maar naast hard werken wordt er veel gelachen en houden ze van een vrijdagmiddag borrel of een feestje.

Solliciteer direct

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht