controller

32 - 40 uren

Vast dienstverband

Deventer

Functieomschrijving

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn het grootste digitale uitzendbureau en leveren HR Tech oplossingen aan onze klanten op het gebied van flexibele arbeid en payrolling. Wij hebben de reputatie dat we goed luisteren naar onze klanten en met het juiste advies en oplossingen komen. Elke dag werken ruim 150 collega’s heel hard om dit te realiseren en door onze innovatiekracht en ambitie groeien wij snel. Om die reden zoek wij uitbreiding binnen ons team Business Control.

Om onze doelstellingen te realiseren zijn wij op zoek naar een:

Controller m/v ( 40 uur per week)

Als Controller ben je verantwoordelijk voor (financiële) rapportage aan het management. In deze functie heb je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarbij je intensief samenwerkt met drie vakkundige en enthousiaste collega’s binnen het team Business Control. Ook werk je veel samen met de collega’s van de overige afdelingen binnen de easyworx groep.

Je werkzaamheden bestaan uit:

o Opstellen, analyseren en controleren van periodieke rapportages en cijfers;

o Bewaken van de financiële positie van de organisatie en het adviseren van de directie;

o Voorbereiden en beoordelen van begrotingsvoorstellen;

o Opstellen van jaarrekeningen van de diverse werkmaatschappijen;

o Zorgdragend voor correcte management – en stuurinformatie.

o Begeleiding van controle door de inspectie-instelling.

o Sparringpartner voor je directe collega’s.

o Het op operationeel en strategisch niveau meedenken met de organisatie.

Wat bieden wij jou?

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waar veel mogelijkheden zijn voor persoonlijke en functie-inhoudelijke ontwikkeling. De sfeer binnen onze organisatie kan worden omschreven als informeel en enthousiast. Je mag van ons een marktconform salaris verwachten en:

  • 26 vakantiedagen naar rato
  • 13 adv dagen naar rato
  • Winstafhankelijke eindejaarsuitkering
  • Pensioenregeling
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Goede koffie van vers gemalen bonen, elke dag vers fruit, zeker 2 keer per jaar hele gave personeelsfeesten. En een fijne werkplek met het allerbeste uitzicht van Deventer!

Wat verwachten wij van jou?

Wij vragen:

Je beschikt over een HBO/ Academisch werk- en denkniveau, richting Bedrijfsadministratie / Accountancy. Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met onze dienstverlening. Je bent communicatief vaardig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je beschikt over een goede kennis van de MS-office pakketten en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent in staat om accuraat en planmatig te werken. Je bent kwaliteits-, klant- en oplossingsgericht. Je bent pro actief en in staat om in een hectische omgeving te werken.

Solliciteer nu

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht