manager salarisadministratie

36 - 40 uren

Vast dienstverband

Deventer

Functieomschrijving

Manager salaris administratie worden bij het innovatiefste payroll/uitzendbureau van Nederland?

Easyworx is een HR tech staffing organisatie die continue innoveert en hard wil groeien. Onze opdrachtgevers maken gebruik van onze diverse techoplossingen voor vraagstukken op het gebied van payrolling, uitzenden en salarisverwerking. Elke dag zetten ruim 150 medewerkers zich in om dit te realiseren.

Voor de afdeling salarisadministratie zoeken wij een hands-on manager die de afdeling verder gaat uitbouwen, affiniteit heeft met procesautomatisering en als business partner kan optreden op operationeel en tactisch niveau.

Je bent eindverantwoordelijk voor de tijdige en correcte verwerking van de salarissen van ruim 20.000 payroll- en uitzendmedewerkers van easyworx. Hierbij staat het efficiënt managen van het team centraal. Je ziet kritisch toe op de kwaliteit van de werkzaamheden en het continue verbeteren van processen volgens de lean methodiek is een belangrijk speerpunt. Naar collega managers neem je de rol van business partner aan, denkt gevraagd en ongevraagd proactief mee en waar nodig neem je deel aan verschillende projecten. Dagelijks stuur jij een team van zeven ervaren collega’s aan en je rapporteert aan de financieel directeur.

Wat bieden wij jou?

Een organisatie waar geen dag hetzelfde is en waar je met je team aan de basis staat van de kwaliteit van onze dienstverlening. Je hebt alle mogelijkheden om je expertise in te zetten en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Wij bieden goede koffie van vers gemalen bonen, elke dag vers fruit en groente, zeker 2 keer per jaar hele gave personeelsfeesten, een actieve personeelsvereniging en niet onbelangrijk een heerlijke werkplek met het allerbeste uitzicht van Deventer!

• Interessant salaris

• 26 vakantiedagen bij fulltime dienstverband

• 13 adv dagen, waarvan 6,5 dag uitgekeerd wordt in tijd en 6,5 dag uitgekeerd wordt in geld

• Winstafhankelijke uitkering

• Pensioenregeling op basis van middelloon; een goede regeling!

• Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een praktisch ingestelde, ervaren manager salaris administratie met een afgeronde, relevante HBO opleiding. Jij bent sterk in de salarisverwerking, je bent een manager die zijn team naar een hoger niveau kan brengen en streeft continue naar geoptimaliseerde processen. Ervaring met Unit4 en aantoonbare affiniteit met onze dienstverlening is een pré. Zie jij het als een uitdaging om als business partner op strategisch,- en tactisch niveau mee te denken om onze business verder door te ontwikkelen? Dan ben jij voor ons de perfecte kandidaat! Wacht niet langer en klik op solliciteer direct. Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact op met onze recruiter Miana van der Kolk tel. 0628534287.

Solliciteer nu

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht