medewerker servicedesk

32 - 40 uren

Vast dienstverband

Deventer

Functieomschrijving

Team Servicedesk is hét aanspreekpunt voor alle vragen van onze payroll- en uitzendkrachten. Die vragen gaan over arbeidsvoorwaarden, contracten, regelingen, cao’s, inhoud van het werk en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Je schakelt de hele dag door met collega’s van diverse afdelingen en weet hoe je diverse CAO’s moet interpreteren. Door deze ervaring kun je al heel veel vragen op het gebied van wet- en regelgeving uit de flex- en payroll branche beantwoorden.

Natuurlijk hebben wij in deze dynamische branche altijd te maken met uitzonderingen en soms behoorlijk complexe vraagstukken. Situaties waar jij graag je tanden in zet en die dit vak zo leuk maken. In dit geval overleg jij intensief met diverse specialisten in onze organisatie om tot een juiste oplossing te komen. Wij zijn een lerende organisatie en streven het principe ‘first-time-right’ na! Om die reden registreren wij alle contactmomenten en dit helpt ons om de kwaliteit te borgen. Wij willen graag onze dossiers op orde hebben en dat betekent dat je ook zelf contact opneemt met onze payroll- en uitzendkrachten wanneer bijv. getekende overeenkomsten of ID bewijzen ontbreken.

Wat bieden wij jou?

Een organisatie waar geen dag hetzelfde is en waar ruimte is om de Servicedesk verder door te ontwikkelen. Tijdens een gedegen inwerkperiode leer jij hoe onze systemen werken en opereer je al vrij snel zelfstandig. Sandra is je leidinggevende en coach en ondersteunt je in je ontwikkeling. Verder mag je van ons een marktconform salaris verwachten en :

• 26 vakantiedagen naar rato

• 13 adv dagen naar rato

• Winstafhankelijke eindejaarsuitkering

• Pensioenregeling

• Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Goede koffie, elke dag vers fruit en zeker 2 keer per jaar hele gave personeelsfeesten. En een fijne werkplek met het allerbeste uitzicht van Deventer!

Wat verwachten wij van jou?

HBO werk- en denkniveau met 1 tot 3 jaar werkervaring en een SEU-diploma is een pré. Je legt makkelijk contact, schakelt eenvoudig in je communicatiestijl en kan goed tegen deadlines. Wij zijn van maandag tot met donderdag van 8.30 uur tot en met 20.00 uur bereikbaar en op vrijdag begint voor ons rond 17.30 uur het weekend. Dit betekent dat jij 1 dag per week wat langer kan uitslapen of gaan sporten want dan begin je om 11.30 uur en werk je tot 20.00 uur. Verschoven werktijden heeft zo z’n voordelen!

Solliciteer direct

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht