supportmedewerker ICT & platforms

32 - 40 uren

Vast dienstverband

Deventer

Functieomschrijving

Support medewerker ICT & Platforms

Gatekeeper worden bij het grootste digitale uitzendbureau van Nederland?

Wij leveren HR Tech oplossingen aan onze klanten op het gebied van flexibele arbeid en payrolling. Door onze innovatiekracht en ambitie groeien wij snel en om deze concurrentiepositie te behouden heeft het team van ICT hier een cruciale rol in.

Ons team bestaat voor een groot deel uit ervaren collega’s die continu bezig zijn met het verbeteren en vernieuwen van onze HR Tech oplossingen. Met maar één doel, zorgen dat de HR backoffice van onze opdrachtgevers en flexkrachten soepel en correct verloopt (first-time-right). Om die reden zoeken wij een gatekeeper voor de vragen van collega’s. Jij speelt de bal door naar de juiste speler binnen het team van ICT via een ticketsysteem en zorgt voor de juiste informatiestroom. Op regelmatige basis toets je de tevredenheid bij de eindgebruiker en geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Deze functie is een mooie volgende stap voor een (project) intercedent die toe is aan een meer specialistische rol. Voor deze functie beschik je over hbo werk- en denkniveau.

Wat bieden wij jou?

Je manager is je leidinggevende en coach en ondersteunt jou in je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat werken in een team van professionals die de beste HR Tech oplossingen willen leveren en net even dat stapje extra doen. Vakinhoudelijk zien wij je natuurlijk ook graag groeien want na een gedegen inwerkperiode staat ook dit niet stil. Verder mag je van ons een marktconform salaris verwachten en:

• 26 vakantiedagen naar rato

• 13 adv dagen naar rato

• Winstafhankelijke uitkering

• Pensioenregeling

• Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Goede koffie van vers gemalen bonen, elke dag vers fruit en minstens 2 keer per jaar hele gave personeelsfeesten. En een heerlijke werkplek met het allerbeste uitzicht van Deventer!

Wat verwachten wij van jou?

Een collega die makkelijk schakelt met diverse stakeholders (intern en extern) over de voortgang van bestaande en nieuwe applicaties, portals en platforms. Samen met je collega’s en leveranciers test je nieuwe en verbeterde software en zorg je dat collega’s goed geïnformeerd worden over de meest recente ontwikkelingen. Het begeleiden van projecten en projectmatig werken is voor jou zeker niet nieuw. Je begrijpt als geen ander de dynamiek van de uitzend- en payroll branche en je bent goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche en je vakgebied. Jij vraagt goed door en inventariseert de behoefte van onze (potentiële) opdrachtgevers en flexkrachten en maakt de juiste vertaalslag naar onze e-diensten. Een goede procesbeschrijving is vanzelfsprekend.

Solliciteer direct

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht