Inhouse Recruiter

32 - 40 uren

Vast dienstverband

Weesp

Functieomschrijving

Samen met onze klant Vattenfall Sales Force werken we via een RPO (Recruitment Project Outsourching) constructie. Voor deze RPO opdracht zoeken we een inhouse recruiter voor Vattenfall Sales Force, die verantwoordelijk is voor het werven en selecteren van buitendienst vertegenwoordigers en accountmanagers. Daarnaast worden ook de overige openstaande vacatures geworven. Dit doet hij /zij door middel van het actief benaderen van kandidaten via de diverse boards, door eigen wervingen en door out-of-the-box te denken. Daarnaast worden de inbound kandidaten behandeld en gekwalificeerd. Hierbij streeft de recruiter continu naar de best mogelijke match in aangenomen kandidaten. Om hiertoe te komen stelt de recruiter in samenwerking met de teamleider een plan van aanpak op waar vanuit wordt gewerkt. Op geregelde momenten evalueert de recruiter het plan op basis van de resultaten en stelt dit bij naar aanleiding van de nieuwe ideeën die uit dit gesprek voortkomen. Door de nauwe samenwerking met de teamleider krijgt de recruiter telkens de actuele behoefte. Het team start wekelijks met de weekstart waarin de weekplanning wordt doorgenomen. De recruiter werkt met een maandtarget.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een leuke baan binnen een klein maar gezellig & dynamisch team. Jouw salaris bestaat uit een vast basis salaris aangevuld met interessante bonussen. Daar vertellen we je graag meer over.

Wat kan je verwachten?

De recruiter zorgt voor tien aangenomen outbound kandidaten per maand. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van de inbound kandidaten binnen 24 uur die op haar / zijn gebied binnen komen. Je searcht naar geschikte kandidaten op basis van de functieprofielen van Vattenfall Sales Force en herschrijft deze naar pakkende teksten indien nodig. Je voert de eerste screening en telefonische intakegesprekken met sollicitanten. Vervolgens plan je de geschikte kandidaten bij de teamleiders in.

  Wat verwachten wij van jou?

  - Minimaal 2 jaar werkervaring in recruitment, bij voorkeur binnen de direct sales

  - HBO werk- en denkniveau

  - Affiniteit met sales is een pré;

  - Beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;

  - Minimaal 32 – 40 uur per week beschikbaar;

  - Woonachtig in een straal van 30 km rondom Weesp.

  Wil jij onze collega worden? Wacht dan niet langer en reageer snel!

  Solliciteer nu

  Verplicht

  Verplicht

  Verplicht

  Verplicht

  Verplicht