Systeembeheerder

32 - 40 uren

Vast dienstverband

Deventer

Functieomschrijving

Systeembeheerder worden bij easyworx

Wij zijn ons bedrijf in sneltreinvaart aan het omvormen van traditioneel naar tech. Daar hoort een top ICT-infrastructuur bij! Voor ons jonge ICT-team zoeken wij daarom een proactieve, creatieve en vooruitstrevende collega.

Vanuit de drie merken payroll select, easyworx en easyjobs ontwikkelen en exploiteren wij verrassende HR-tech oplossingen. Hiermee helpen wij bedrijven de werving, selectie en inzet van hun (flexibel) personeel optimaal online te organiseren. Met 140 collega’s sterk gaan wij elke dag voor verbetering en het realiseren van ons hoogste doel: een optimale klantbeleving. Dát is Staff capital groep.

Wat houdt de rol in?

Je pakt een proactieve rol in het monitoren, beheren en onderhouden van onze ICT infrastructuur en je bent altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om te verbeteren. Je gaat aan de slag met het configureren van systemen, routers en switches en biedt eindgebruikers de helpende hand en ondersteunt waar nodig. Je draagt bij aan waardevolle projecten, denk hierbij aan het opzetten en inrichten van een nieuw serverpark, het inrichten van office 365, optimalisatie van de werkplekken van onze collega’s waar het gaat om software, het opbouwen van een nieuwe back-up structuur en het meewerken aan het disaster recovery plan. Momenteel hebben we 4 fysieke servers, maar dit wordt uitgebreid naar 9 fysieke servers. Wat dat betreft val je met je neus in de boter: wij zitten midden in een gave transitie.

Wat bieden wij jou?

Een passend salaris en een goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen naar rato, 13 adv dagen naar rato. Volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën: daar staan we voor open! Vervelen bij ons? Nooit! Goede koffie en elke dag vers fruit, hele gave personeelsfeesten en last but not least: een fijne werkplek met het beste uitzicht van Deventer.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en/of hebt een relevante opleiding afgerond
  • Je hebt tenminste 3 jaar recente en concrete werkervaring in de ICT-sector
  • Dit vak is jouw passie, je houdt je bijvoorbeeld ook hobbymatig bezig met computersystemen
  • Je bent ambitieus en wil je graag ontwikkelen in je rol
  • Je bent oplossingsgericht en proactief
  • Schakelen in een soms wat hectische omgeving is voor jou geen probleem!
  • Office365, Windows 10, Windows Server 2019, PowerShell scripting en Topdesk zijn voor jou geen onbekend terrein
  • Zijn ook CRM Dynamics 365, Qlik Sense, C# en javascript ook geen onbekend terrein? Dan is dat mooi meegenomen!

Solliciteer!

Wij wachten met smart op jouw sollicitatie! Heb je vragen over deze gave rol? Neem dan contact op met Demi Hilge via 0642709697.

Solliciteer nu

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht