Manager salaris

40 uren

Vast dienstverband

Deventer

Functieomschrijving

Wij helpen ondernemers, daar staan we voor. Wij bieden payroll-, uitzend- en HR-tech oplossingen op het gebied van flexibele arbeid. Wij bevinden ons in verschillende markten en bieden de oplossing voor zowel kleine als grote organisaties. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar onze klanten en met het juiste advies en oplossingen te komen. We zijn volop in ontwikkeling en door onze innovatiekracht en ambitie groeien wij snel. Omdat het bedrijf zich van traditionele payroller aan het omvormen is naar een HR-tech bedrijf, volgen veranderingen zich hier snel op.

Als teamcaptain salaris ben je eindverantwoordelijk voor de employee journey van onze vaste en onze flexmedewerkers. Je bent eindverantwoordelijk voor de tijdige en correcte verwerking van de salarissen van alle payroll- en uitzendmedewerkers en interne medewerkers van de organisatie. Samen met je team verbind je alle operationele processen aan het succesvol uitvoeren van deze taak. Je managet het team, ziet kritisch toe op de kwaliteit van de werkzaamheden en verbetert continu processen volgens de lean methodiek en het first time right principe. Naar collega’s en MT neem je de rol van business partner aan, denk je gevraagd en ongevraagd mee en waar nodig neem je deel aan verschillende projecten om intern processen te verbeteren. Je zorgt ervoor dat je team qua kennis en kunde up to date is en je biedt structuur aan de medewerkers bij het vaststellen van uitdagende doelstellingen en prioriteiten. Je bent de coach van je team en ontwikkelt de talenten van je medewerkers. Je rapporteert aan de COO.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een baan vol changemanagement, vrijheid om zaken naar je hand te zetten en een verantwoordelijkheid om de efficiency en effectiviteit van de afdeling verder te verbeteren. Dit alles binnen een organisatie waar van alles gebeurt en waar je van harte wordt uitgenodigd om je overal mee te bemoeien.

Wat bieden wij jou?

• Een marktconform salaris tussen €3.500 - €4.100 bruto per maand op basis van 40 uur;

• 26 vakantiedagen o.b.v. 40 uur en ADV regeling.;

• Mogelijkheid om een deel vanuit huis te werken;

• Verse bonenkoffie en elke dag vers fruit;

• Een actieve personeelsvereniging;

• Een fijne werkplek in een mooi en ruim pand met het beste uitzicht van Deventer.

Wat verwachten wij van jou?

Om in deze rol succesvol te worden, zijn de volgende zaken belangrijk:

• Een ontwikkeld leiderschap;

• Kennis van procesoptimalisatie, bijvoorbeeld LEAN;

• Minimaal een afgeronde HBO opleiding;

• Ervaring met het managen van complexe administratieve processen waar verschillende afdelingen bij betrokken zijn;

• Het hebben van een PDL diploma en kennis van salarisverwerking is een pre.

Solliciteer nu

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht