Medewerker operations

24 - 40 uren

Vast dienstverband

Deventer

Functieomschrijving

Wij helpen ondernemers, daar staan we voor. Wij bieden payroll-, uitzend- en HR-tech oplossingen op het gebied van flexibele arbeid. Wij bevinden ons in verschillende markten en bieden de oplossing voor zowel kleine als grote organisaties. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar onze klanten en met het juiste advies en oplossingen te komen. We zijn volop in ontwikkeling en door onze innovatiekracht en ambitie groeien wij snel. Elke dag werken we met circa 140 collega’s heel hard om dit te realiseren.

Ons operationsteam zoekt versterking!

Wat ga je doen?

Als medewerker operations ben jij werkzaam voor een of meerdere disciplines binnen het team van operations: de verwerking van contracten, verlengingen, urenverwerking van payrollers- en uitzendkrachten, vergoedingen, het juiste toepassen van inlenersbeloning, het beantwoorden van medewerkersvragen via de servicedesk en/of het verrichten van receptie werkzaamheden.

Bij de start zal de discipline urenverwerking je eerste focus zijn maar ontwikkelmogelijkheden zijn er volop binnen onze organisatie.

Je bent op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving en de interne processen en je weet dit toe te passen in je werkzaamheden. Wees niet bang: wij helpen je hierbij! Je werkt in deze functie actief samen met interne en externe stakeholders en je draagt zorg voor een optimale dienstverlening.

Wat bieden wij jou?

Een organisatie waar geen dag hetzelfde is en waar ruimte is om operations verder door te ontwikkelen. Tijdens een gedegen inwerkperiode leer jij hoe onze systemen werken en opereer je al vrij snel zelfstandig. Het aantal uren dat je gaat werken is bespreekbaar! Je leidinggevende is tevens je coach en ondersteunt je in je ontwikkeling. Verder mag je van ons een marktconform salaris van ons verwachten en:

• 26 vakantiedagen naar rato;

• 13 adv dagen naar rato;

• Winstafhankelijke eindejaarsuitkering

• Pensioenregeling

• Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;

• Goede koffie, elke dag vers fruit en zeker 2 keer per jaar hele gave personeelsfeesten! Ten slotte hebben we een fijne werkplek met het allerbeste uitzicht van Deventer!

Wat verwachten wij van jou?

- MBO+/HBO werk- en denkniveau met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;

- Heb je kennis van de flexbranche en/of een SEU-diploma? Dat is een pré!

- Je legt gemakkelijk contact, schakelt eenvoudig en je kan goed tegen deadlines. Je werkt nauwkeurig, bent proactief en vindt het gaaf om samen met je collega’s een optimale dienstverlening te realiseren. Zie je kansen tot verbetering? Jij bent de eerste die dat roept!

Ben jij degene die wij zoeken? Verras ons! Solliciteer nu!

Bij vragen kun je contact opnemen met Isolde Pieper via 06-30149828.

Solliciteer nu

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht