Verzuim- en re-integratie specialist

32 - 40 uren

Vast dienstverband

Deventer

Functieomschrijving

Wij helpen ondernemers, daar staan we voor. Wij bieden payroll-, uitzend- en HR-tech oplossingen op het gebied van flexibele arbeid. Wij bevinden ons in verschillende markten en bieden de oplossing voor zowel kleine als grote organisaties. We zijn volop in ontwikkeling en door onze innovatiekracht en ambitie groeien wij snel. Elke dag werken we met circa 140 collega’s heel hard om dit te realiseren.

Wat ga je doen?

Als verzuim- en re-integratiespecialist ben je enerzijds verantwoordelijk voor het verwerken, begeleiden, controleren en coördineren van de ziekmeldingen onder payroll- en uitzendkrachten. Je neemt ziek- en herstelmeldingen aan en motiveert kandidaten naar duurzaam herstel. Je helpt kort verzuim terug te dringen op basis van het verzuimbeleid, voert verzuimgesprekken, signaleert frequent en/of langdurig verzuim en signaleert actiemomenten die de Wet Verbetering Poortwachter aangeeft. Je bent de coördinerende partij tussen onze Arbodienst, UWV, het accountmanagement en rest van de organisatie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor recruitment voor kandidaten zonder opdracht en voor een eventueel tweede spoor traject. Zieke medewerkers met re-integratiemogelijkheden help jij weer meedoen in het arbeidsproces. Je bouwt een netwerk op van klanten en andere externe partijen die geloven in duurzame oplossingen. Je begeleidt kandidaten naar nieuw werk wanneer zij in hun functie niet kunnen re-integreren. Hoe je dit doet, mag je helemaal zelf invullen. Je mag creatief zijn en jezelf en je collega’s uitdagen om verder te kijken dan alleen de eigen organisatie.

Wat bieden wij jou?

- Geld, een jaarlijkse winstuitkering, een goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen op fulltime basis en een ADV regeling.

- Een gave werkplek met het mooiste uitzicht van Deventer met hele goede koffie, leuke collega’s, een informele sfeer en ludieke personeelsfeesten.

- Aanvullende training en opleiding vanaf de start. Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en initiatieven te tonen.

- Een warm onthaal!

Wat verwachten wij van jou?

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en beschikt over actuele kennis en werkervaring op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Heb je kennis van de flexmarkt? Een opleiding op het gebied van verzuimmanagement? Ben je de Engelse taal ook machtig? Absolute pre’s!

- Jij vindt de juiste balans tussen het uiten van creativiteit, resultaten halen, het inzetten van je analytische skills, verantwoordelijkheid nemen en klantgericht denken en handelen.

- Je hebt lef: je durft out of the box te denken, je weet medewerkers te raken, klimt makkelijk in de telefoon en je bent niet schuw om je mening kenbaar te maken richting betrokkenen.

- Je vindt het gaaf om veel samen te werken, te coördineren, continu te verbeteren en jij vindt verzuim- en recruitment twee supergave vakgebieden.

Solliciteer nu

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht